Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Близкият изток щеше да е много по-стабилен, ако Муамар Кадафи и Саддам Хюсеин все още бяха на власт в Либия и Ирак. Това обяви републиканският кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп в ефира на американската телевизия NBC, цитиран от Ройтерс.

Тръмп спомена двете страни във връзка с настоящата кампания за свалянето на сирийския президент Башар Асад от власт.

„Можете да отсъдите сами, ако погледнете Либия, вижте какво направихме там, каква бъркотия“, отбеляза Тръмп. „Ако погледнете Саддам Хюсеин и Ирак, вижте и там какво направихме, каква бъркотия. Същото ще стане и в Сирия“, прогнозира той.
На въпрос на тв водещия Чък Тод дали Близкият изток щеше да е по-стабилен с Кадафи и Саддам на власт, той отсича: „Разбира се, че щеше да бъде“. 

Тръмп вече заяви, че подкрепя действията на Русия в Сирия, дори и при положение, че Москва подкрепя Асад. Според Тръмп ако сирийският управник бъде свален от власт, на негово място може да дойде някой много по-лош. 

Ключови думи

Коментари

Бам!

Републиканецът Тръмп закопа републиканската политика от последните 10 години...

Развеселен

последните десет години политиката е на демократската партия

Радев

Дрънннннн!! Тръмп ги размаза.

Развеселен

сега ще видиш, че голямата част от коментиращите десни тук са всъщност леви либерали и ще оплюят Тръмп.

Милен

Еми това си е добрият стар американски цинизъм. То и Америка щеше да е "по-стабилна" през 18-ти век, ако си беше останала британска колония...

Развеселен

дано Доналд стане президент на САЩ. Западът има нужда от такова лидерство. Ще се разберат и с Путин, ще миряса светът.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.