Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ако руснаците искат да удрят терористите, аз съм ОК с това", заяви по Си Ен Ен милиардерът Доналд Тръмп. Той се бори за кандидатурата на републиканците за президентските избори догодина и убедително води пред конкурентите си.

"Руснаците не зачитат нашия президент. Те нямат наистина вече респект от нас. И точно за това го правят (б.р. бомбардировките в Сирия)", коментира още той.

За разлика от официалната позиция на Щатите, че Москва всъщност удря позиции на бунтовниците срещу Асад, а не на джихадистите от т.нар. Ислямска държава, Тръмп каза, че вярва, че целта на Кремъл са наистина ислямските терористи. И аз чух, че бомбардирали бунтовници, но все пак те повече искат да ликвидират терористите, за да не отидат терористите в Русия, подчерта той. Смятам, че руснаците ще се бият с джихадистите, уточни той.

Тръмп нарече Башар Асад лошо момче, което е избило десетки хиляди души в собствената си страна. Може би руснаците се опитвам да му помогнат, допусна милиардерът.

Кандидатът за Белия дом обяви, че ако Обама приеме бежанци от Сирия, той ще ги върне всички в Близкия изток, ако бъде избран за президент. Според него чрез бежанците ще се промъкнат много терористи в САЩ, които ще извършват кървави атентати.

Ключови думи

Коментари

Хайде, да те избират по-бързо.

Развеселен

евалата, Доналд! Един истински американец!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.