Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Падна една от най-дълбоко законспирираните тайни в държавата: Заплатата на бившия управител на БНБ Иван Искров и неговите заместници. Изненада: тя не се оказа 45 000 лв., както огласи независимият депутат Велизар Енчев през лятото.

Днед ръководството на БНБ представи данните на медиите. Според тях се оказва, че Във връзка с постъпили запитвания, БНБ информира следното:

Днес, след изразено желание и декларирано съгласие за разкриване на информация по Закона за защита на личните данни от г-н Иван Искров, г-н Калин Христов и г-н Димитър Костов, БНБ оповестява допълнително, че тяхното брутно средномесечно възнаграждение, включващо всички форми на основни и допълнителни възнаграждения преди облагане с данъци, за периода юли 2014 г. - юни 2015 г. е било в размер, както следва: 16 546,05 лева за г-н Иван Искров и по 14 983,21 лева за г-н Калин Христов и г-н Димитър Костов.

Eкипът на Димитър Радев, в който влизат Калин Христов и Димитър Костов, получава малко по-малко - съответно 15 368 лв. за упватилеля и по 13 173 за подуправителите.

Ключови думи

Коментари

Не ме интересува заплатата, а свършената работа. За тази свършена работа и МРЗ му е много.

Банкер

Завалийките...Единият взимал 16500 лв. на месец, другите - близо петнадесет бона. Направо за оплакване, едва ли не... А ние, будалите, трябва да се радваме, че онези не вземали по 45 бондака и да блъскаме за по 500-600 лева!

15/15

А бонусите?

....

Метанов напиши и твоята

....

а иначе е много лесно да се пише заплатата на някой,ама да сте чули журналист да каже неговата

До ....

Журналистите работят в частни медии. Заплатите на журналистите в държавните са публични или могат да бъдат научени по закона за достъп до информация. Така че заплатата на Метанов си е бизнес между него и работодателя му. Пък ти, ако искаш ни осветли за твоята. Като ти гледам малоумните писания едва ли някой те цени високо, че и да ти плаща много.

james bond

А преди юли 2014?

АТИЛА

ИСКРОВ-КАПУТ! Семействата на МИЛИЦИОНЕРИТЕ защо са още ЖИВИ !? МИЛИЦИОНЕР И КОМУНИСТ СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПОЕДИНИЧНО ! Не е толкова Важно да УБИЕШ Милиционер, колкото да ИЗБИЕШ Семейството и Роднините му ! Има ли КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР в Семейството, Първо се ИЗБИВА Цялото КОТИЛО, след това ИЗРОДА да не се Възпроизвеждат ! Семейство Изсрало МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, от него Нищо не става и трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ същото ЛАЙНО ! Няма Файда да Убиеш МИЛИЦИОНЕР, ако Запазиш Потомството му Живо !!! За да има Ефект трябва освен МИЛИЦИОНЕРА, да се ИЗБИЕ неговото Семейство и Роднини до ДЕВЕТО Коляно, за да не се пръкне някой друг Потомствен МИЛИЦИОНЕР, каквито са 70-80% от ЕНИЧАРСКИЯ Корпус на Задунайското МВР и Държавна Сигурност ДАНС ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www. bulgarya. ga/police. html

Поздрав

Не се наричай повече Атила.Дори хипотетично,един българин не бива да се свързва с хуните.Ние сме древен народ.Смел,но миролюбив.И тук,за съжаление,трябва да кажа-били сме.Трбваше да имаме своя Пиночет,и малко,съвсем мъничко комунистическа кръв по улиците преди 25 години.Нашите партиййци са изключително страхливи.Но трябва да признаем,че всеки от нас е поизцапан с комунистическа мръсотия.Неизбежно е!За сега,друг полезен ход освен гласуването нямаме.Но в никакъв случай не за ГЕРБ.Те са най успешния проект на гробокопачите на България.И не казвай,че няма за кого!

ДГД

В бонусите е скритата пара!

Лили

На мама спестовникa! Цялата си заплата си спестява. Виж те му спестяванията в декларациите!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.