Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Скандалният бивш премиер на Италия Силвио Берлускони пристигна в Крим за среща с президента Владимир Путин.

Той бил два дни в Сочи и решил да отскочи до анексирания от Русия полуостров.

Говорителят на Кремъл Песков напомня по повод визитата, че между Берлускони и Путин отдавна съществуват приятелски отношения, пише ТАСС. Най-вероятно двамата ще обсъдят не само развитието на отношенията между Русия и Италия, но и широк кръг други въпроси от световната международна политика.

"Естествено, че всякакви контакти от рода на тази с Берлускони, независимо дали личностите са на власт или не в момента, се отнасят в графата "дипломация"", подчертава Песков. И добавя, че Путин придава на такива връзки и разговори голямо значение.

"Преди всичко ние сме хора и доверието между хората е много важен фактор в работата", бе заявил неотдавна Путин за отношенията си с бившите премиери на Италия Берлускони и Романо Проди.

Както е известно Силвио Берлускони нееднократно се замесва в сексскандали в родината си и бе съден за връзки с непълнолетната проститутка Руби. Но съдът не го вкара в затвора, защото адвокатите му успяха да убедят магистратите, че Ил Кавалиере не знаел, че девойчето е непълнолетно когато правел секс с нея. Заради непрестанните изневери на Силвио съпругата му се разведе с него.  

Берлускони няколко пъти е разследван и за укриване на данъци. В общественото пространство в Италия се носи мълвата за връзки на бившия премиер с мафията.

Ключови думи

Коментари

@!!!

Странно, че не са поканили и Сайдеров!

Сайдеров е зает, стиска ръката на Кобзон докато му правят операция в Италия.

Нали Берлускони се похвали ,че путин го канел за финансов съветник...

Като истински десен политик, Берлускони не пропуска възможност да се облажи за сметка на европейските си съграждани от всички други цветове.

И да оближе задника на Путин, разбира се, както Льо Пен, Фараж, Орбан и кви още там десни са накацали на гебейския клон.

Деян

Путин отчаяно търси контакти под дърво и камък за да прикрие очевадното - Русия и той лично изпаднаха в безпрецедентна изолация. Излизането от този тупик минава през генерална промяна, включваща и отстраняването на самия Путин и подвеждането му под съдебна отговорност за политиката, която води последните години и печалните резултати от нея.

Милен

Това няк'ва рекламна брошура на Ботокс ООД ли е ? :)

socialen

Берлускони е бита карта.

рубли си правим-истински пари няма!

Банк России приготовился к худшему в новом прогнозе ЦБ РФ разработал три сценария развития ситуации в российской экономике, но даже самый оптимистичный оказался хуже прогнозов правительства. Рисковый же сценарий вообще прогнозирует ускорение спада ВВП в 2016 году до 5 и более процентов.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.