Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Следващата седмица ще бъде готов анализ за ефектите за България от икономически санкции за Русия, съобщи министърът на външните работи Кристиан Вигенин, предаде БНР. 

На Европейската комисия беше възложено да направи анализ на ефектите от икономически санкции за Русия върху страните членки на Европейския съюз. Ние имаме нашия собствен, който бе предоставен на достатъчно ранен етап. Този анализ вероятно ще бъде готов през втората половина на следващата седмица. Нашата надежда все пак е, че няма изобщо да стигнем до темата санкции. 

На въпрос дали България ще се противопостави на трети кръг от санкции, Вигенин отговори, че би предпочел да не влиза в подобни коментари. 

Очертава се ясна позиция на Европейския съюз, че за икономически санкции ще трябва да говорим, ако Русия навлезе с военни сили в източната част на Украйна, където по границата са струпани сериозни сили.

Ключови думи

Коментари

Йорданка Василева

Ние пак тичаме срещу вятъра. ЕС няма становище, ама ние се бутаме първи да отнесем опашката. И ще я отнесем. Задава се!

Деян

Йорданкеее, Йорданке, няма друго обяснение на глупостта, която си написала, освен очевидния факт, че у теб робския манталитет доминира над разума. Такива като теб все чакат някой друг да взема решенията, до формира позициите, да поема отговорностите. А те са петимни да слушкат и да папкат. Няма нация, която да е прокопсала при подобно поведение. Такива като теб унищожават държавността и пречат да се развие чувството ни на национална гордост. Разбирам и скрития подтекст на думите ти. За теб това, което каже Москва е безспорната истина. Защо не си скатаеш парцалките, и не си идеш в Сибир. Там място мнооого. А при нас е кът. Като имаме предвид, че все пак е необходима и хигиена в обществото, такива ренегати като тебе заемат твърде много територия, защото нормалните хора бягат от вас колкото е възможно по далече. Инстинкт за самосъхранение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.