Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ПАРИЖ - Новото френско правителство получи вот на доверие от френския парламент, съобщи Le Parisien.
Министър-председателят му Манюел Валс получи подкрепата на депутатите от френския парламент, след като 306 от тях гласуваха „за”, а 239 „против” при необходими 273 гласа „за” за абсолютно мнозинство. 

Няколко часа по-рано Валс произнесе традиционна реч пред парламента, в която очерта основните точки на политическата програма на новото правителство. В нея той обеща да намали данъците за домакинствата от средната класа и хората с по-ниски доходи и да работи за оздравяването на държавните финанси.

Новият министър-председател на Франция на практика лансира идеите на дълбоко непопулярния президент Франсоа Оланд пред собствените му социалистически депутати, отбелязва още информационната агенция. Той отбеляза, че поражението на социалистите на последните избори показва, че във Франция има „твърде много страдание и недостатъчно надежда“, предаде АП.

И социалистите, и консерваторите са подозрителни към икономическия обрат, който би трябвало да настъпи благодарение на предложените мерки на фона на съкращенията на публичните разходи с 50 млрд. евро до 2017 г.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.