Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Номинираният за главна мъжка роля във филма "12 години в робство" британски актьор Чиуетел Еджиофор ще бъде следващият злодей в поредицата за агента на Нейно Величество 007 Джеймс Бонд, твърди списание Variety.

Изданието посочва актьора като най-желан в списъка от имена, спрягани за лошия герой в култовата поредица. Режисьор на лентата отново ще бъде не само сръчният, но и много талантлив англичанин Сам Мендес, сам носител на статуетката за "Американски прелести". Участието на Даниъл Крейг (и той британец), както знаем, е задължително засега, тоест именно той ще размаже тъмнокожия си враг между две мартинита и два флирта.

Снимките на новия Бонд започват това лято, а завършеният филм се очаква по кината през 2015 г. Рейф Файнс, Бен Уишоу и Наоми Харис също са сред актьорите от предишния състав, които ще се завърнат на снимачната площадка.

Според авторитетното списание изборът на Еджиофор е вдъхновен от успешното превъплъщение в ролята на лош на друг близък с Оскарите актьор - Хавиер Бардем, който беше блестящ в предишната част "007. Координати Скайфол".

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.