Специален фолклорен флашмоб, изигран от танцова формация „Хороводец“, посрещна пристигащите пътници на Терминал 2 на Летище "София" във вторник вечерта.  След пиринския танц последва традиционно българско хоро, в което можеха да се включат всички присъстващи, пристигащи от различни дестинации. Събитието се провежда за втора година и неговата цел е да покаже на българите с образование и опит в чужбина, че страната ни също e дестинация за кариерно и личностно развититие в навечерието на тазгодишното издание на форума "Кариера в България. Защо не?".

А какво по-добро място за това от Терминал 2, станал символ на напускането на страната от младите (а и не само) хора?

Осмото издание на кариерния форум, насочен към завръщането на млади професионалисти в България, ще се състои на 10 септември в столичния "Интер Експо Център", като в него ще участват повече от 70 международни и български водещи компании. Кариерният форум се организира от сдружение "Тук-Там" и Back2BG.com.

През изминалите години форумът е посетен от над 7000 участници, 400 компании, представил е личните истории на над 200 лектора и е получил подкрепата на десетки медийни и организационни партньори. Форумът е кариерна платформа, която предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществена средата в България, за да могат участниците да направят информиран избор за своето професионално и лично развитие.

Фолклорният флашмоб е част от цялостна кампания в партньорство с Летище "София", която oще включва специални рекламни пана и стикери, които ще посрещат пътниците с "Добре дошли". Регистрацията за форум „Кариера в България“ е отворена и безплатна на www.karieravbulgaria.com.

Клуб Z e медиен партньор на осмото издание на форума "Кариера в България. Защо не?".

Регистрирайте се за най-големия форум за българи с опит в чужбина: http://karieravbulgaria.com/registraciya/Благодарим ...

Posted by Кариера в България on 13 август 2015 г.