Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Поредната идиотска конспиративна теория от неграмотни. Всички до един реакторни съдове имат заваръчни шевове. Останалото са още по-големи глупости от анти-ядрената пропаганда, с която автосугестират бюргерите да плащат за "зелена" енергия - чети да спонсорират унищожаването на китайската околона среда и да плащат в пъти по-скъп ток.

jordani

Препечатвате от Die Zeit, обаче превеждате от руски ? " Areva из Франции" !

дебелян пеевский

jordani, не се шашкай. Поради спецификата на полученото безплатно образование и последваща кариера, "десните" медиЙ и "журналисти" в Народната Република "владеят" много повече руски, отколкото европейски езици. Судьба, брат.

Ха ха

Руснаците не са зависими от японските ядрени технологий. А като гледам се чувстват и по-спокойни и сигурни (на Путин телефона а и не само телефона нема как да го подслушат. Затова и се случи случката "Крим 2014")

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.