Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Това се казва фестивал с традиции. За 12-та поредна година Балчик е домакин на Международния филм фест "В Двореца", който ще се проведе от 28 юни до 5 юли. Тазгодишното издание се очертава като най-силно досега с рекордните заявки от 151 държави. Дори Етиопия праща творба на култовия си режисьор Фанта Ананас, а най-късият филм е британският "Мъртва птица" - 58 секунди.

"Автори и тенденции ще си съперничат за вниманието на фестивала и възможността да бъдат включени в някоя от конкурсните програми с най-актуалното, съвременно и провокативно кино и музика", каза Цанко Василев, директор на "В Двореца". Срокът за записване във всички програми и майсторски класове е 31 май.

В рамките на фестивала "В Двореца" ще се проведе и отделно образователно събитие, наречено FILMER FORGE. То има цел да развива умения в областта на киното, съставящите го изкуства и аудио-визуалните технологии. FILMER FORGE обхваща лекционни курсове, тренинг програми, майсторски класове, представяне на проекти и лекции, свързани с нови модели за финансиране, промотиране, разпространение и маркетингови стратегии.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.