Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 Изборът за омбудсман на Мая Манолова събра няколко стотин граждани на протест пред Народното събрание. Кордон от около 30-итина полицаи охраняваше Народното събрание.

Мотото на протеста е: "Не искам Мая Манолова за омбудсман на статуквото и историческия компромис". Инициатори са участници от протестите #ДАНСwithme и членове на "Протестна мрежа".

Протестиращите поискаха Манолова да се оттгели от поста на омбудсман. Чуваха се и скандирания: "Оставка!" и "Избори веднага!"

Събралите се продължиха да се увеличават въпреки силния дъжд и вятър.

 

ОмбудСРАМ - така коментира във фейсбук изборът на Манолова политикът Георги Господинов.

Кордон от полицаи пред Народното събрание. Deja vu?

 

Ключови думи

Коментари

Развеселен

Няколкостотин след цялата медийна истерия? Хахаха, Глишка пак ще беснее във фейса.

on

Толкова имаше и 2 седмици преди паметния 14-ти юни. Много се насъбра последните дни, ледът стана много тънък. Очаквах с това гласуване да се пропука, но явно е имало още малко лимит на търпение

Николов

Кога сколасаха да раздадат парите?

тони

За без пари толкова. Мишките да си стоят пред компютрите.

DogWoman

За съжаление предположението ми се оказа вярно. По такъв повод - такива протести... Изборът на Мая Манолова ще си остане поредното срамно петно, което с нищо не може да бъде обезвъзмездено.

хайде на минусите :D

Добре, де, не сте стенвестник на ПМ. Агиттабло сте.

Развеселен

важното е, че се свърши вече с тиранията на Протестна мрежа.

ти ри ри рам

Да почистят след отрепките и това е.., нищо повече за тъпанарите :))) да одат да крекат пред БНБ, там е в пъти по-гнусно!

тука е така

Боже,боже до къде сме го докарали-бедни души са тези 240човека,я има 10-20 човека там които имат самочувствието да излезнат същите каквито са влезнали и пред приятелите си да кажат Направих каквото можах-не се продадох!Какъв премиер имаме,пародия на слабохарактерен,подкупен и особено страхлив и зависим човек!Тук и сега е времето,живота не е по-различен от преди 200-300г.Едни се раждат и остават приципни цял живот,други като премиера ни се продават,но със себе си завличат 7млн съдби,невидимо за нас в момента някой умира в някоя болница или в някоя катастрофа,я заради дупка открадната от някоя "наша" фирма,я от корумпиран лекар!!!Румънската жена е повече мъж от нашия премиер,правилно каза жената-хората са важни,а ние какви хора само слагаме тази седмица,оправдавайки се че правим "исторически" съдбоносни решения,оправдавайки своята корумпираност с някакви "компромиси".Какво ли е Светци като Левски,Стамболов Захари Стоянов,Каравелов да гледат отгоре и да си викат "Ей ние умряхме за тази държава,а тези една оставка не могат принципна да дадат".А Стамболов какво да каже разсечен на парчета,по начин по който дори по филми се чудят дали да го покажат,изпитващ болка която едва ли можем да си представим.Каква болка изпитва Бойко Борисов?Каква болка точно изпитва Радан Кънев?Това ли са мъжете в бг политика или това са Халювците на Българския народ?Не ги ща Аз тези хора!!!

Развеселен

заради такива постове влизам основно. Хахахахахха!

АЗ

По 40 кинта са им раздали досега се хвалеше един пред кварталната кръчма и си поркаше биричка и вика дано и утре да има протест И КАТО ГО ПОПИТАХА СРЕЩУ КАКВО Е ПРОТЕСТИРАЛ КАЗА ЕБА ЛИ МУ МАМАТА НЕЩО ЗА МАЯ МАНОЛОВА АБЕ НАЛИ ПЛАЩАТ КАКВО МИ ДРЕМЕ.Нямам думи

s.barou

Лъжеш, кучко, и дори не се опитваш да го правиш що годе убедително. Ще ти отрежат на теб от надницата, да знайш.

ОТАН

#КОИ се сдоби и с омБОСТАН! Излиза, че политиците продължават да показват среден пръст на гражданите - сиреч не са си взели никаква поука от лятото на 2013-та. Ами, добре - да видим кой ще се смее последен...

Който и да се смее последен, няма да сме ние. А ти защо си си мислел, че някой си е взел поука?

ОТАН

Как може да бъдеш обществен защитник когато обществото (тези, които разбират какво значи омбудсман) не те иска!? Не че очаквам Манолова да подаде оставка (хората от тази порода не са способни на такива постъпки), след като е решила, че е ОК да се кандидатира... Мислех че след Николай Тодоров (Кольо Ватмана), мародера от Мадрид, Първанов, Сергей, Бойко и Цецка вече съм претръпнал, но след днешния избор на избраниците, избрани от хората без избор, изпитах крайно омерзение. България, за жалост, е овъргаляна в калта и вече всеки по-напорист селяндур-полуинтелигент може да заеме всякакъв висш държавен пост. За орден "Стара планина" да не говорим - него Гоце отдавна го превърна в нещо като "Златните малинки". Много по-престижно е да не си "удостояван" с това отличие.

Тиква от сорт "Банкянска сикаджийка"

С Местан и Радан сме се разбрали форумски мишлета - не се напъвайте и не драскайте простотий !.. МАЯ Е ВЕЛИКА! МАЯ Е НАЙ-ДОБРАТА! И тия стотина малоумници, ако не се приберете за да не дразните хората-от утре ви окошарвам и връщате парите от миналите протести..Ясен ли съм,недоносчета ?!..Утре площада да е празен!! Аз,ТИКВАТА,казах !..

Не може да си подкрепил Пеевски за ДАНС и да станеш омбудсман

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.