Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"На протеста каним контрабандистите на цигари, наркотрафикантите и джебчиите, за да е пълна картинката."

Така започва разпространена днес позиция от Национална асоциация „Българско черноморие“. Регистрираната в Поморие организация перифразира названията на популярни природозащитни групи:

"В организациите „Да откраднем Корал” , „Да откраднем Карадере” и коалиция „Да не останат хора в България” от няколко дни в социалните мрежи призовават да се организира днес протест против главния прокурор Сотир Цацаров и да му се поиска оставката."

Националната асоциация „Българско черноморие“ е известна с това, че последователно атакува организаторите на протести в защита на природен парк „Странджа“, на къмпинг „Корал“ и на местността Карадере. Миналата година те подадоха сигнал до прокуратурата „за опасна организирана подривна дейност срещу демокрацията в страната, правовия ред и срещу установения от Конституцията обществен и държавен строй".

Повод за реакцията са позициите на коалицията от неправителствени организации „За да остане природа в България“, инициативата „Да спасим Корал“, както и на политическа партия „Зелените“ в подкрепа на протеста от 18:30 часа пред Съдебната палата с искане за оставка на главния прокурор Сотир Цацаров и в защита на предложената от министър Христо Иванов съдебна реформа.

В същото време агенция ПИК разпространи видео-версия на появилите се вчера анонимни плакати срещу съдебната реформа. Това потвърди вчерашния анонс от сайта, че „кампанията предстои да се разгърне“. Кампанията бе припозната от агенцията, която Делян Пеевски използва за свои изявления, с появата на банери със същото съдържание:

„#Психодесни

Где бяхте вчера вий, герои днешни?

Когато бащицата ви Костов разпродаде България.

Когато подари на безценица "Лукойл", "Кремиковци", БГА "Балкан"...

Когато трупаше тлъсти лихви от КТБ

Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд.

Няма да стане!

Няма да се продадем!

България не е филиал на "Америка за България"!

Във видео-версията обаче има и нов елемент – всички, които искат оставката на Сотир Цацаров, са обвинени още, че:

„Насилвате ни да мразим Русия – нашия брат!“

Тази сутрин главният прокурор Сотир Цацаров заяви пред бТВ, че няма да излезе да се срещне с протестиращите, защото днес е вторник - „хубав ден, работен, няма да подам оставка“.

Ключови думи

Коментари

тет

гнусотия!

jej

Явно залога е огромен! Мафията се активизира.

on

иха, "лумпените" бяха повишени на "контрабандисти" :D А ПИГ уж чак сега се разкриват, че плакатите са тяхно дело, но на всички им беше ясно още от самото начало. Стара Цаца = ПИГ = #КОЙ?

ПИГовска работа

В псевдо-информационното сайтче ПИГ са се посрали от страх. Под нито една статия не може да се коментира. Явно вече са наясно, че поредната им манипулация е прозрачна и плоска, та са се застраховали да се чува само техния глас. Демокрация по Пеевски цари там. Дребни, продажни и жалки сребролюбци...

Тоя сайт на реформаторите ли е? Ако е искам да ви кажа, че сте най противната и долна паплач начело с Пръмова, тая пък долна пача, която всеки месец получава 200000 от французите за дето ни прецака с АЕЦ и която каза, че с 340 лв. се живеело нормално и колко тъп трябва да си да подкрепяш такива твърдения..... Доста прост народ има в тая държава!

Да, има доста прост народ в тая държава и ти си едно от неоспоримите доказателсва!

оставка

Последната крепост на модела кой е модела цацаров.Съдебната система сега се доминира от него.Ако не бъде спрян неговите назначения по съдилищата в лицето на предани административни ръководители ще бетонира модела кой още поне за пет години - пет години свобода на мафията, пет години липса на правосъдие, пет години закрила на ДПС и Делян Пеевски...Това ли искаме???

Братя Ченгелиеви поздравяват Ниделчо Ниделчо и Крачун

Едно делянпеевско нищожество, викат му Ниделчо Ниделчов, нещо минава за собственик на един ПИКлив сайт, в който се трудят наквасени с делянпеевска ПИКня още по-големи нищожества, та това жалко двукрако, с тегло около 175 кг., вече напълно изтрещя! Чуди се, горкото какво да пише, какви по-гадни и мръсни обиди да отправя, какви по-високопарни изрази да употребява, белким угоди на агент Сава от сараите и на 180 - килограмовия му касиер! Газ ПИКаят мерзавците, обслужващи така безрезервно БОСТанджиите, особено тези от сарайския БОСТАН! Газ пикаят, защото при успех на съдебната реформа, тлъстият им благодетел, дето майка му се казва Иренка Кръстева, направо гори! Цялата сган от ДПС -лакеи и свиркаджии в съдебната система, лично назначени от агент Сава, ще бъдат изметени! Впрочем, протестиращите днес да не забравят да попитат 177 - килограмовия Главен прокурор, дали е бил назначен лично от агент Сава, получил ли е мерзавецът от сараите, който пие само марково уиски, та получил ли е видният ДС - функционер и доносник - Доган, пет милиона евро, за да назначи пловдивския дебелак за Главен прокурор! Непременно да го попитат, защото в днешното "интервю" на "смелчагата" Лайномян, пардон - Хекимян, такъв въпрос не ебше зададен! Нищо, тепърва ще се задава и този въпрос, и много други подобни, свързани с чудовищното престъпление на престъпниците Доган и Пеевски по отношение на "Булгартабак" и КТБ! Както и на обслужващия персонал в случая - кобургският лакей Иван Искров, самият Цацаров и разбира се - Бойко Борисов. Също така да попитат как милионите от колосалната контрабанда в "Булгартабак" са стигнаил до Ислямска държава и до радикалния ислям в Пазарджи и Сърница! В американското и други западни посолства вече знаят отговора!

Киви

Колко "подходящо", че музиката е от Прокофиев: Ромео и Жулиета ;-)

Кабакчиев

Че клипът е правен от чугунени комуноглавци, то е ясно. Но те имат известно право относно разпродажбите на големите предприятия. Обаче Костов да е взривил мавзолея? Не е. Взриви го друг, който също не е позитивен политически образ, но това негово действие беше правилно. Защото "мавзолеят" съдържаше трупа на серийния българоубиец Гошо Тарабата, един напълно деградирал индивид, пряко виновен за убийства без съд и присъда на около 50 хиляди българи. Варварско деяние, уникално в Европа и света, заради което БКП-БСП трябваше да бъде забранена със закон. Но не достигна политическа воля за това. Други неща, с които Костов ще остане като негативен пример в историята, са неотварянето на досиетата, непровеждането на лустрация и различни други деяния. Аз обаче съм на мнение, че те не могат да се приписват на Костов като вини. Вина е, ако си бил лоялен на някаква сила и си я провалил. А Костов не е бил "лоялен на СДС". Той беше агент на БСП, внедрен в СДС - заведен за ръчичка при модерния Поп Кръстьо (Желев) от Луканов да блокира декомунизацията чрез неотваряне на досиетата, неприемане на лустрационни закони и пр. Трябва не да му се приписва вина, а да му се признае принос за каузата на БСП. Агентът на БСП просто си изпълни ангажимента към комунистите. На тях той служеше повече от вярно. На 30.11.1989 г., след падането на правешкия дебил и катил, този индивид дава съвети на комунистическите убийци как да не загубят доверието на народа - в техния собствен парцал "Работническо дело". По същото това време ние, нормалните хора, си блъскахме главите как да се противопоставим на комунистите. Този работил пряко за тях, а след това има наглостта да оглави СДС. Разбира се, както се казва, не е луд, който изяжда два зелника. И днес хиляди български фалшиви антикомунисти се опитват да защитават този индивид. Малко преди десети драгалевски трови младите хора с комунизъм и хвали най-големия главорез в историята Ленин като "икономист". От икономиката на Ленин, както е известно, измряха десетки милиони хора - от глад! А за този "научен труд" - с хвалбите на Ленин и дори на Тодор Живков - Костов вероятно и до днес получава добавки към заплатата си, всеки месец. При всяко положение не е известно да се е отказал от дисертацията си. Сбъркана държава е България, защото сбъркани са огромни слоеве от населението, позволяващи такива да "управляват".

Kovatz

Кобалте, недей да бъдеш на всяко гърне мерудия!

Пълна порнография е новия уж министър на правосъдието, който хабер си няма от правосъдна система той не е бил никога действаш адвокат, иска тотално да подчини прокуратура към неговите структури понеже не са му удобни. Тотално си разиграват реформаторския блок отново игрите , уж реформа а точно тотално заграбване на съдебната власт! А втози реформаторски блок са събрани най големите малоумници, крадци и нищожества!

мръсни слуги на дявола

майкати е участвала в пълна порнография, когато те е заченала с пикнята на един от пияните педали, които са се източили в нея

Радев

така само ще подтикнат още повече хора да отидат пред съдебната палата. Оставка!

Q

Нормално ли е да се живее със заплата от 340 лв.?

Не мога да разбера прост ли си или просто-трол! Естесвено че не е нормално и основната причина е в проядената от корупция мафиотизирана съдебна система начело с ВСС и прокуратурата.

Николай I

Вчера писах, че плакатът е тъпня на годината, но явно съм подценил авторите. Сега остава цацаратурата да се самозерира по "фактите", изнесени в клипчето и да "отпочне" съдебно преследване на "контрабандистите, наркотрафикантите и джебчиите", които искат съдебна реформа.

Кунева да каже

Кунева

На мен не ми дреме, аз гледам да вкарвам бежанци понеже за това ми плащат, вземам си надниците и ръся всякакви простотии по медиите, ноооо за сметка на това забогатявам

Кукувицата каза, Боко тиквата и Цацата също - гневни са на Атанасов, Кънев и ПМ щото играят за противниковия отбор. Прави са!

Кабакчиев

По-долу гледам един/една, който/която атакува министъра на правосъдието. Защо? Защото иска съдебна реформа. Кой е против съдебната реформа? Корумпоелементите в съдебната система - те са стотици и хиляди. Аз познавам съдебната система повече от прекрасно. Водих дела 23 години. Просто не е истина какви престъпни изроди се подвизават там! И особено показателно е, че много от тях са от женски пол. Ето защо намирам за смехотворно да се иска оставката на едно-единствено лице от съдебната система, което и да е то. Би трябвало една сутрин всички магистрати да бъдат уволнени - както стана в една държава с полицаите, а след това да се изгражда нова съдебна система с нови лица, под пълния контрол на Брюксел, с атестационни комисии без нито един българин в тях. А тези от старата система, които искат да работят в новата, да доказват компетентността и достойноството си пред комисиите. Тук ще доуточня, че днес в българската съдебна система има и отделни компетентни и достойни хора, но те са незначително мнозинство. Определям ги на 10%, докато корумпоелементи и/или некадърници сред магистратите са 90%. И корумпираността преобладава над некадърността! Тоест - корумпираните често пъти са компетентни юристи, но в морално отношение са изроди. Казвам всичко това от позициите на човек, който се е ограмотил и разбира от право, който е водил дела 23 години, който е специалист по семантика, а половината от правото е семантика, както и като ищец, осъдил: институт при БАН (два пъти), Висшата атестационна комисия при Министерския съвет (два пъти), БНТ, един строителен фараон.

al

Абсолютно сте прав.Само да добавя,че същото трябва да се случи и МВР.

Кабакчиев - корекция

Моля изразът "незначително мнозинство" по-долу да се чете "незначително малцинство".

Само да отбележа ! Тия, които не са от реформаторките мошеници хич да не се опитват да коментират тука, това е техен сайт!

марш в кочината

А ти коментирай в сайтовете на най-честният и достоен българин - Делян Пеевски

Главният прокурор трябва да се гордее – "каймакът на нацията" е на негова страна. Това са "будните българи", които не много отдавна бранеха Милошевич от терористите НАТО и ЕС, а днес са готови да дадат живота си за нападнатата от укро-фашистите майка-Россия. Те винаги са на страната на невинните: на страната на Младич в Сребреница; на страната на Кадиров в Чечения; на страната на Гиркин-Стрелцов в Донецк. И гледат с надежда към храбрите воини на Ислямска Държава, защото "те ще им дадат да разберат на американците". Те, разбира се, никога няма да бъдат Шарли, те са "Калоян Стоев" на Блъсков. Г-н Цацаров има защитниците на Пеевски. Той не ги е наемал и не ги е избирал. Те го избраха!

браво

страхотно умен коментар

Новите Петна са на сцената...

дрън ЯРИН

Рубладжийска работа, пак са я свършили като ПЕС на нивата...

"Фашизмът" Жельо Желев

евала за контрапротеста

не че цацата си струва ,но няма как да оставят дрогираните протестърчета да дирижират нещата в полза на ФАЩ

тъпак

бегай в раша тогава

R&Q

Това е единствения прокурор, който се опита да осъди депутат и то не кой да е а точно Цветанчо...

Снахата на митичния от времето на соца съратник на Тато Иван Пръмов - Меглена Кунева, се очертава като най-богатия кандидат-президент в 20-годишната история на прехода. За своята 4-годишна работа като европейски комисар влиятелната госпожа е спечелила близо 2 млн. евро. Освен месечната заплата от 22 000 евро тя прибираше пари и за самолетни билети, 5-звездни хотели, жилищни и офис разходи, че дори и за "служебни забавления" и за "представителни разходи" - по 7300 евро годишно. Освен че ще получава годишна пенсия от 25 600 евро от Европейския съюз, Меглена Кунева е успяла да се вреди и с „преходен” бонус от 322 540 евро. Огромната сума ще й бъде изплатена до една година, обяви официално британската организация Open Europe. Оказа се още, че тя получава над 200 000 евро месечно възнаграждение от френската банка "Париба". Петата по големина банка в света я назначи за член на борда на директорите през 2010 г. при доста съмнителни обстоятелства, твърди в. "Торнадо". Преди да се замеси в банкерския бизнес, със съдействието на Кунева пък бяха закрити трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй", които произвеждаха енергия под 2 стотинки за кв./ч. Според бившия независим депутат Минчо Христов цялото поведение на настоящата кандидатка за креслото в "Дондуков" 2 е престъпно, тъй като според него едничката цел на жълтата дама е била да осигури пазар за румънската централа "Черна вода". В същото време се оказва, че АЕЦ-ът в нашата съседка е финансиран вероятно неслучайно от банка "Париба", където освен Кунева работи и съпартиецът й Милко Ковачев, министър на икономиката в правителството на Симеон Сакскобургготски.

R&D

хахаха, тази е най долната пача, заслужава народа с камъни да я утрепе

Развеселен

изумително тъп видеоклип на комунистите. Личи си почерка на Недодялко.

дебелян пеевский

личи си само, че ти си тъп читател на един от два туитър акаунта и препостваш от тях без грам собствена мисъл.

SRQBoyboy

Пропагандата на влюбените Църцаров прилича на руската. Добри ученици на Владимир Путлерович. Иначе е нормално сбирка като тази да привлече и лумпени. Те са постоянно присъствие на всички протести, но най-често дават рамо на Атака на пигмейчето Волен.

Q

Оооо ти скоро не се беше включвал американски гъзоблизец

SRQBoyboy

Извинявам се за по долния си пост! Току що се усетих, колко съм тъп!

LOL

Фитнеса и пенсионерите отново обединиха (мисловни) сили.

Не знам какво се прави, когато държавата е фалирала, държавните предприятия са фалирали, влекат и копаят дъното. Когато в тях са имплантирани марионетки, които да ги оглозгват в полза на метаморфозата от политическа в икономическа власт. Да кажат икономистите. С този клип, по класическия способ на обществена манипулацията и пропаганда, се създава един шум и се казва само какво (не) било направено. А нещо за това какво е трябвало да се направи? Такъв клип е супер лесно да се направи и лошото е, че и лесно привлича нисши умове. Да се направи смислено предложение, пък тогава да се кори.

Държавата фалира заради 25 гидини политически кражби и престъпления! Какво да се направи? 250 престъпници се извеждат пред парламента и народа ги убива с камъни, следващите ще знаят, как да не крадат!

Анчо

Прави са хората. Плагиаторския блок се оляха!

цаца ти ли си бре?

пик Е НА "трактора", нидялко е поставено ....,а главния'мислител' е крачунов с болната си фантазия.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.