Полет като полет. Лекият самолет се отлепя от земята. Всичко е спокойно, докато на едното крило първо се появяват котешки уши, а после и техният ужасен собственик, който се вкопчва в една от пръчките на крилото. Няколко минути третият пасажер остава незабелязан. Стрес и след това пилотът полека приземява самолета. Неочакваният пътник е жив и здрав. Не се налага да използва никой от деветте си котешки живота, както остроумно отбелязват от "Гардиън".   

"Котката е много добре. За сведение - продължава да изпълнява ролята си на талисман на клуба" е написал Ромен Жанто, който е качил видеото в Youtube. От описанието към клипа става ясно, че той е пилот в клуб за летене в Куру, Френска Гвинея.

Flight takes off
Pinterest
Полетът започва. Спокойно. Но около 38-ата секунда в клипа котката с приключенски дух бавно започва да пълзи нагоре към пилотската кабина.
Cat creeps into view
Pinterest
Cat remains unnoticed
Pinterest
Напредва и накрая вече даже показва нотките си в опит да стигне някой от пътниците. Известно време никой от тях не забелязва, че си има компания. Откритието е леко стряскащо.
Pilot notices cat for first time
Pinterest

 

 

Ето и цялото клипче от котешките самолетни приключения, с което може да се позабавлявате.