Черна тениска с надпис Kill The Kardashians (Убийте семейство Кардашиян) се превърна в събитието на концерта на траш метъл групата "Слейър“ на 16 юни в Лонг Айлънд, Ню Йорк. 

Надписът бе на гърдите на китариста Гари Холт. Холт е в състава на бандата от 2011 г., той свири мястото на Джеф Ханеман, починал през месец май 2013-а от цироза на черния дроб.

Китаристът все още не е коментирал мотивацията за крайния призив на фланелката си, след който може да има юридически последици за него. Няма коментар и от семейство Кардашиян, които са популярни в Америка така, както и чалгаджиите в България.

Ким Кардашиян става знаменитост след участието си в американско риалити шоу, по-късно се омъжва за певеца Кание Уест. Преди около месец доведеният й баща Брус Дженър обяви, че се чувства жена и разкри, че е сменил пола си. Дженър скандализира света с провокативната си фотосесия за корицата на списание „Венити Фейр“, заснета от Ани Лейбовиц.

Освен огромна глоба, китаристът може да докара и положителен финансов ефект за "Слейър“, които на 11 септември издават 11-ия си студиен албум – Repentless. През ноември рокаджиите тръгват на турне във Великобритания.

Площад Славейков