Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няма основание за повишаване  цените на агнешкото месо за предстоящите  празници, каза министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков в Павликени, съобщи пресцентърът на подопечното му министерство.

Според Греков у нас се произвежда достатъчно количество качествено агнешко месо с чудесни вкусови качества, което може да задоволи търсенето. 

Министърът заяви, че инспекторите от  Българската агенция по безопасност на храните  са извършили над 200 проверки за качеството на предлаганото месо  в търговската мрежа. В навечерието на Великден контролните органи ще засилят проверките с цел предотвратяването на нарушения, обясни още той.

Според последните данни на Системата за агропазарна информация (САПИ), през първата седмица на март цената на килограм цяло агне на едро остава в ценовия диапазон от 11,60 лв. до 15,30 лв., като средната й стойност за страната е 13,78 лв. за килограм.

Ключови думи

Коментари

Луд гидия

Добре е обещал! Сигурно от собственото си тадо ще коли и продава... смешник!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.