Премиерът Бойко Борисов съжалява, за това, че е летял с хеликоптер на "Aвиотряд 28" за откриването на трибуна "Моци" на стадиона на "Лудогорец" в Разград. Това каза самият той по време на дебата "Деветте пътя към еврофондовете"

Борисов уточни, че търси начин парите за полета да бъдат възстановени, но ще се търси решение, което да не е популистко. Той обясни, че горчиво съжалява за това, че за 2900 лв. му се е наложило да се обяснява. С присъствието си на откриването на трибуната искал да уважил и хората от Разград, а и са спестени 10 часа път.

Премиерът посетил Разград не само заради откриването на трибуната, а и защото в региона се правят около 30 църкви, за които са отделени 68 млн. лв. Той обаче отказа да даде повече подробности.

Борисов за пореден път изтъкна, че работи за подпомагане на футбола в България. Държавата все още изчаквала ЦСКА да предложи решение за състоянието, в което се намира. Премиерът искал да помогне на Левски за козирка на стадиона и на Локомотив за тревно игрище, защото "играят на една нива с осветление". Помощ щяла да бъде оказана и на още футболни отбори, които Борисов не спомена.