Странен мъж се оказа в опасна близост зад гърба на премиера Бойко Борисов по време на срещата на бизнеса с правителството в столичния хотел "Маринела". Гардовете на НСО не съзряха опасност за сигурността на министър-председателя и докато той заемаше мястото си на трибуната "неизвестният" се оказа зад гърба му.

Борисов и шефът на КРИБ Кирил Домусчиев заемат местата си.

Мъжът не направи нищо на Борисов, но взе думата и пред слисаните гости започна разпалено да говори колко неправилно е, че на монетите ни пише само България, а не Република България.

Чак тогава по знак на Борисов гардовете на НСО изведоха мъжа, когото явно бяха сметнали за човек от организацията на събитието. За това ги подведе приличният външен вид на странника, който бе с риза и сако. При пристигането на официалните гости мъжът им подаваше ръка. Когато се здрависваше със собственичката на "Труд" и "24 часа" той се обърна към нея с думите:

"А, вие сте Кристалина Георгиева!"

Но дамата го поправи, че всъщност се казва Венелина Гочева.

Накрая гардовете изведоха младия мъж от залата.

И докато НСО проспа присъствието на човек със странни намерения в непосредствена близост до премиера, както стана преди две години с бившия лидер на ДПС Ахмед Доган, журналистите, отразяващи срещата на правителството и бизнеса бяха изблъскани от охраната в дъното на залата.

Очаквайте подробности от срещата в Клуб Z.