Външните министри на държавите от НАТО, които се бяха събрали в турския курорт Анталия, приключиха срещата  с песен. На заключителната вечеря, хванати за ръце, те запяха "We are the world". Изпълнението дойде след покана от  турската група, която ги забавляваше. Министрите ентусиазирано се включиха в колективното пеене. На срещата преди това се обсъждаха важни въпроси като ситуацията в Украйна и нестабилността в Близкия изток.

Ето как пеят външните министри. Сами може да решите кой се справя най-добре.

 

„We Are the World“ е песен от 1985 година на Майкъл Джаксън и Лайнъл Ричи, продуцирана от Куинси Джоунс и Майкъл Омашиан и изпълнена от плеяда от най-ивестните и добри изпълнители по това време. Създадена е под надслов "USA For Africa" или в превод „САЩ за Африка“ с цел да се съберат средства за помощ на гладуващите деца в Африка.

В проекта участват и супер звездите Боб Дилън, Джордж Майкъл, Стиви Уондър, Тина Търнър, Уили Нелсън, Майкъл Джаксън и други. Песента веднага застава на 1-во място в световните класации.

След земетресението в Хаити на 12 януари 2010 година песента е записано отново от Пинк, Селин Дион, Никол Шерцингер, Боно, Натали Кол,Карлос Сантана, Барбара Страйсънд, Кание Уест, Джош Гробан, Енрике Иглесиас, Джанет Джаксън, Ренди Джаксън и други.