Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският професионален боксьор в тежка категория Денис Бойцов се бори за живота си, след като бе открит в безсъзнание в берлинското метро, съобщи немската преса.

29-годишният Бойцов, който живее в Хамбург, е претърпял спешна операция и след това е поставен в изкуствена кома заради мозъчен отток, а състоянието му се определя като много тежко.

Боксьорът трябва да стане баща след три седмици. Той е бил намерен миналата седмица в тунела на метрото между две станции, вероятно в състояние на алкохолно опиянение. Има версия, че е бягал от преследвачи. Съпругата му потвърди, че Денис е бил заплашван и подозира, че зад това стои промоутър, с който Бойцов е работил преди.

Визитката му е впечатляваща - руснакът има 36 победи на професионалния ринг, 27 от тях с нокаут и само една загуба, която претърпя от австралиеца Алекс Леапай през ноември 2013 г. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.