Български бойци отново участваха в една от най-силните вериги по ММА (смесени бойни изкуства) в Европа - UCMMA, в нейното 43-то издание. Тя се проведе в прочутата зала Troxy в Лондон. Там пред 4000 зрители Искрен Иванов и Веселин Иванов–Лудия победоносно развяха българския флаг. 

Искрен Иванов приключи своята среща в рамките само на една минута, заключвайки Овидиу Радукану от Румъния.

В другата битка Веселин Иванов–Лудия сътвори едно невероятно шоу срещу тежкия си противник от Англия Салих Кулукан. Двубоят продължи в три рунда, като Веско контролираше играта през цялото време и не остави никакъв шанс на своя противник. С това свое участие нашите бойци обраха овациите на многохилядната публика.

Веригата UCMMA е собственост на един от най-известните шоумени в този бранш Дейв О'Донъл, който е сред първите и най-големи промоутъри в историята на този бизнес. Именно той е един от хората, положили основите на ММА бизнеса още при неговото зараждане в Лас Вегас.

Веселин Иванов-Лудия

За излизането на Искрен и Веско от компанията Combat Promotion бяха подготвили изненада. Публиката беше вдигната на крака при вида на пищните български момичета, които взривиха залата със своя twerk танц. Неслучайно Георги Анадолов се беше спрял на най-добрите танцьорки в България - Мимс Бонева и Антония Димитрова. Така динодушно програмата по излизането на нашите момчета беше обявена за една от най-добрите в Световния ММА шоубизнес.

След тях на българите не им остана нищо друго, освен да затвърдят превъзходството на българите не само в танците и сексапила, а и в бойните спортове.

Участието на Искрен Иванов и на Лудия в подобни турнири винаги е съпровождано от много силна и пищна хореография с български мотиви. Винаги има силна подкрепа от български фенове, които стават свидетели на невероятно шоу. Бойците излизат пред публиката под съпровода на гайдар, момичета с български носии и т.н и т.н.

Следващото участие на български бойци е на 12 юни, отново в Troxy, Лондон, но този път във веригата WCMMA. Там Христо Христов, който в миналото издание стана шампион в попутежка категория на К1, сега ще трябва да защитава своя колан срещу литовец. Участие ще вземат още няколко българи, които ще премерят своите сили в клетката срещу едни от най-добрите бойци в Европа.