Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Борисов сега набляга на обидата си към ТВ7, но не помни, че докато ГЕРБ бяха на власт, всички телевизори в кабинетите на властта, бяха включени на ТВ7. И ако сега влизането в телевизията е реванш за обидата на премиера от по-късен период, жалко.

Иначе - разводът между Цветан и Делян показа най-ясно методите на тандема им преди раздялата.

Разменят си бухалките, с които преди тупаха целия останал свят. А журналистите... Колеги, думите, които изговаряхте и начинът, по който го правехте, е въпрос на избор! На личен избор.

П.П Къде са парите. Онези -източените и изпраните през мега продукции и реалитита. Да кажат продуцентите, които вече са в друга телевизия.

***

TV7 беше и е символ на пропагандата. На подмяната на реалността. На убийствата чрез медии.

Властта се ползваше от машината Василев -Бареков - Пеевски.

Първо ГЕРБ, а после ДПС - БСП -АТАКА, поддържаха опорните си точки от амвона на ТВ7. Не ден, не два. Не от Костинброд насам, а доста по-отдавна.

Помнете, колеги! И публиката да помни. Защото този филм не е свършил. Просто част от куклите са извън сцената. Някои по-главни герои и сега управляват, и не са си сменили подхода.

Сменят се само куклите! И в политиката, и в журналистиката.

Бел. ред. - Това са два статуса на журналистката, публикувани на личния ѝ профил във фейсбук. 

Ключови думи

Коментари

tyt

Войнова и кака Лара са велики некадърнички. Обиколиха доста телевизии , даваха им шанс в доста предавания , но когато не ставаш - просто не ставаш , въпреки напъните и желанието . В тв7 е пълно с такива като тях . За малка България толкова много телевизии и риалити предавания са ненужни . Идва времето на пречистване от шлаката. Да се закриват телевизии и измислените журналисти да си ходят в къщи !

Е, като обиждате, поне имайте предвид, че не журналистите са основните виновници. Иначе звучи някак оправдателно за истинските виновници.

Коментатор

Помним, Миролюба, помним. Не сме забравили и това, как медии и журналисти пристанаха на Бойко Велики, после се разграничиха от него, а сега отново му слугуват. Такава висша форма на лакейство няма как да бъде забравена, защото тя отвращава и човешкото съзнание е осъдено винаги да се сеща за него, когато се докосне до друго гнусно нещо.

А тандемът Борисов - Пеевски без машина ли остана, от любов към демокрацията и свободата на словото, или просто смени машината с Нова?

Коментатор

Тук не се пише против Създателя Борисов. Иначе ще те анатемосат.

Както, апропо, някои талантливи авторки, сменят леглата на политиците. А, когато ги напуснат, започват да ги критикуват в социалните мрежи. Животът има своите иронии...

алекс

Не мога да не те поздравя за коментара.

Да, точно наблюдение!

алекс

Абе как става все така, че някой друг ви е виновен и то след като спре да дава кинти докато му лижете задника ??? Това журналята фелациото и отворените бузки го нямате за нищо докато прибирате парсата. Спрат ли ви кранчето и се превръщате в мъченици съсипани и изтерзани абе направо шъ ма разплачете Бе.Съжалявам ма тоз път #КОЙ е НЕВИНЕН.

Радев

Много си точна Мира. За разлика от Смислов и разни други празноглавци, които се опитват да внушават, че ТВ7 станала толкова лоша следслучая в Костинброд. Все пак хората не са безпаметни.

cos

Точно пък тази журналистка да заема някаква позиция е непочтено. Но те за това са постоянно там и журналисти като Бедров остават периодично без работа.

Петко

Бенатова беше и е символ на най-грозното лице на журналистиката!

Атанас М.

...кратко и много ясно.

bravo

Много точно и вярно,а иначе в библията е казано с каквато мярка мериш с такава ти отмерват

Николов

Съгласен съм с Бенатова. И затова да напомним на тия телевизии и журналисти, който сега сервилничат на властта, какво може да стане с тях, с техния рейтинг, с техните предавания, когато управлението на Божествения, се стопи като утринната слана. А това време наближава.

хаштагКой

Кой усвояваше милионите за външни продукции в барековата ТВ7 при плачевен пазарен дял? Тези продуценти могат да посочат пътя към хаштагКой. Е...те естествено няма да го сторят, но по това къде са те сега можем да се досетим къде е и хаштагКой (освен в партийната Нова ТВ).

Драгойчо

Миролюба Бенатова ми говори за "памет". Ами нека си припомним, драга публика и колеги, че Миролюба Бенатова беше любовница на Бойко Борисов. Конфликт на интереси? Ами! Абсурд! Но както пише в това гениално мнение - въпрос на избор! На личен избор. Нали, бе, моралистке?

SRQBoyboy

Телевизията в България като цяло е адски уродлива. В отделните канали работят различни хора, но всички си приличат по едно - стараят се да бъдат колкото се може по-добри ветропоказатели на властта. За съжаление и тук в Щатите е същото. Затова спадът на абонатите на кабелните компании продължава. Балгодаря на Бога, че е интернет иначе щяхме да живеем свички като в средновековието. Трябва да внимаваме да не ни вземат и мрежата, защото това е последното убежище на свободното слово.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.