Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В края на работния ден вчера на сървъра на Агенцията по кадастъра са качени картите на дюните на къмпинг „Корал“ и къмпинг „Юг“, съобщи сдружението „Да запазим Корал“. До този момент се стигна след силен обществен натиск, предизвикан от поредното бетониране на плажа на къмпинг „Юг“.

Картите бяха готови още от ноември миналата година, но недостъпни онлайн. Работата по тях се ускори след скандала „Дюнигейт“ през януари 2013. 

Работата по картите на последните незастроени плажове обаче се проточи заради съпротивата на местните власти. Там където дюните се намираха на „частни“ терени с инвестиционни проекти представителите на общините в комисиите отказваха да подписват протоколите от страх или с друга мотивация.

Можете да видите картата ТУК.

Ключови думи

Коментари

Тролове, ми сега? Тренирахте цяло денонощие върху Дайнов, пък той да вземе да е прав. Хахахахахаха

Този кмет не беше ли сладурът, заявил, че ще направи всичко възможно, за да прогони "голите хипита" и да построи "културен" курорт с "беседки"? Не зная дали някога е виждал беседка, но очевидно за него тя е върхът на цивилизацията, нещо тургеневско. Не знам само кой ще беседва в беседката на кмета. Ленин и Крупская? Сталин и Берия? Но едва ли може нещо да попречи на цървулите да доликвидират Черноморието. Райска природа и адска простотия -- това не може да завърши добре.

i.strauss

Ey sega shte se poyavi nyakoy cherven bokluk da postne pak biografiyata na Daynov - shtoto tya ima DIRECTNA vrwzka s temata...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.