Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Грозни внушения, че море и бетон е страшен скандал.

Така кметът на Царево Георги Лапчев защити тази сутрин пред Нова тв появилите се бетонови плочи на къмпинг "Юг" на плажа Корал. Той каза, че става въпрос за напълно законно строителство и покани телевизиите да покажат как хората с каравани иначе замърсявали и не поддържали околността. Не пропусна да обясни как след "диво къмпиране" били изчистили 100 тона боклуци от плаж "Корал", че той едва ли не се превръщал в нерегламентирано сметище. "Тук се строи, но се строи съобразно закона", обясни той, имало издадени съответните разрешителни.

"Да това е бетон, разбира се, че е бетон. Но се строи съгласно закона", констатира Лапчев на място.

Той добави, че това, което общината трябва да прави и винаги е правила, е да спазва законите.

От студиото Атанас Русев от сдружение "Да запазим Корал" каза, че дори  с просто око се вижда, че плочите са отляти върху пясъка. "Това е пясък, това са дюни. Това, че за експертите не са дюни е тяхна отговорност, как са решили това".

Както Клуб Z съобщи, строителството на нови къщички от ваканционен комплекс вече е започнало. 

Въпреки забраната за строителство на Корал и множеството протести срещу инвестиционни планове там, ембаргото не важи за стопанина на съседния къмпинг "Юг" и той вече осъществява изграждането на вилно селище.

Новите планове включват строителството на 16 семейни едноетажни къщи. В момента се изграждат две и те трябва да бъдат готови още този май. Цялото вилно селище ще бъде изградено най-късно през 2017 г., обяснява управителят на фирмата стопанин "ИФ Фаворит" Стамо Стамов.

Ключови думи

Коментари

И този е в Схемите

ЕТО ГИ ГЕРОИТЕ: ИП ФАВОРИТ АД Иван Ангелов Тодоров, Свързани лица Държава: Светлин Върбанов Георгиев, Свързани лица Начин на представляване: Заедно 27.05.2008 г. Съвет на директорите: Светлин Върбанов Георгиев, Свързани лица Иван Ангелов Тодоров-главен двигател-вносител на шкода ЕУРАТЕК ООД, ЕИК: Свързани лица /Интербилд » на Брендо, която построи петзвездното ваканционно селище на къмпинг « Оазис » В схемата са включени синът на ченгето от ДС Борислав Дионисиев и братът на Иван Драшков./Биволь/

къмпингуващ

АЛО Б.Б. КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА???КОЛКО КИНТИ Е ВЗЕЛ- ЗАЛИЗАНОТО КМЕТЧЕ ЗА ДАЛАВЕРКАТА А-- А-- А?????

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.