опит за преврат. за неонацистки майдан, който американското посолство начело с г-жа Марси Рийс се опита да направи в продължение на 4 или 5 месеца. Те червеите обичат да казват, че 300 дни протестирали. Искам да им напомня, че няма такова нещо. Протестите стихнали през ноември, когато от Щатите се върна социалистическият икономически министър Драгомир Стойнев, който обяви, че вместо АЕЦ "Белене" ще строим реактор на "Уестингхаус".

Отишъл си Коми и сложил соросоида Румяна Бъчварова начело на МВР. Защо е соросоид - защото стажувала нещо в САЩ. Нейната агенция "Маркет линкс" масажирала егото на Бойко Борисов. Била доверено лице на Марси Рийс.

Защо властта в Киев е нацистка? Но първо искам да поздравя червеите, соросоидите, които плюха по медиите тая седмица лично срещу Волен Сидеров, а от вчера и срещу мене плюят, не знам с какво съм го заслужила... , ще обясня с какво. Та, искам тях да поздравя с една песен. Песен на известната поетеса и певица с китара Жанна Бичевская. Казва се "Руснаците идат". Повярвайте ми, това е така. Правете си сметката, червеи. Руснаците наистина идат.

Като казах червеи, днес ми се обадиха приятели от Шуменско и ми викат, непременно пусни Нова тв, в предаването на Люба Кулезич водещата Кулезич те плюе и едва ли не твърди, че аз имам някакви неонацистки прояви. Дължа на зрителите, на моите приятели и съмишленици едно обяснение: Вчера в 14:32 по часовника на моя телефон ми се обади г-жа Кулезич с въпроса не искам ли да гостувам в нейното предаване на 8 март, за да говорим за жените в политиката. Във връзка със съботното предаване ме попита нещо в смисъл вярно ли, че съм писала във фейсбук, че искам да застрелям Георги Коритаров. Аз съм искала да... бум-бум, да убия Георги Коритаров. Разбира се, засмях се и казах за какво говори. По логиката на онзи виц: Абе, какво стана с Драган, той ли обра някого, него ли обраха... Тя ми вика: Дай да проверя какво точно е станало. Провери наистина г-жа Кулезич и след малко пак ми се обади и вика: Знайш ли, че че ти си искала да убиваш някого, а някой постнал на стената ти във фейсбук статус и линк към едно интервю на Коритаров, а в коментарите написал Абе, няма ли кой да постреля малко в това издателство. То не е издателство, а сайт - фактор.бг. После един посетител на моята страница изразил възмушението си с тази метафора. 

Не посещава сайта, от години не чете и Коритаров, просто защото знаела какво може да очаква от него. Все пак да не забравяме, че Георги Коритаров, заедно с негови подобни като Иво Инджев, е издънка на тъмно черверната комунистическа номенклатура. Той сам е казва, че родителите му са били активни борци срещу фашизма и капитализма. Вероятно това му е помогнало да се превърне в агент Алберт на Държавна сигурност, както и Иво Инджев. Те са тези господа най-големият провал на някогашната комунистическа ДС. Е, няма такива лакеи просто! Те нямат кауза, те могат да обслужват обаче. За съжаление не са сами, имат и медийни партньори и партньорки. Те до 10 ноември са обслужвали Тодор Живков, неговата номенклатура, ползвали са привилегиите от това и веднага след падането му от власт започват да обслужват, да масажират следващия силен. Щот там е гювечът.