Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Точно една година след като Янукович бе изгонен от Киев, в Москва организираха митинг "Антимайдан". Според участници в него той преминал под лозунга "Не, на фашизма в Украйна".

Според ТАСС повече от 100 обществени организации от цялата страна участвали в митинг-шествието. Хората скандирали "Няма да забравим, няма да простим".

Вожд на движението "Антимайдан", създадено през януари т.г., е Александър Залдостанов - Хирурга. Той е любимият рокер на президента Путин и началник на клуб "Нощни вълци". В края на декември м.г. беше сложен в черния списък на САЩ срещу руснаци, заради политиката на Кремъл към Украйна.

Путин с Хирурга. Архивна снимка Клуб Z.

Очевидци на демонстрацията твърдят, че тя продължила около 20 минути. Десетките автобуси изсипали митингуващите и после те били качени обратно на тях, за да отпътуват към родните си места.

И казаци бяха докарани на шествието. Снимки туитър

Вчера московската управа забрани митинг на опозицията срещу войната в Украйна. 

 

Ключови думи

Коментари

Да, де. Снайперистите са антифашисти, а жертвите им -- фашисти. Хитлер също е антифашист, както и Хирурга.

К. Георгиев

Русия започва да прилича повече на КНДР. Всяка седмица митинги в подкрепа на вожда, оплюване на западния свят, тестване на нови ракети през 2 седмици и безгранично ширеща се корупция, бедност и невежество.

Истински МЪЖЕ, а не платени НПО-проститутки, вурстове и еврогейове. Русия победи, Америка изостави вече Украйна (няма ги даже на преговорите в Минск,ставят, няма и оръжие да им доставят, щото укрите нямат пари) Няма и понички даже...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.