Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Правителственият самолет "Фалкон", на борда, на който се намира министър-председателят Бойко Борисов, кацна успешно на летище София след като при излитането му възникна проблем в самолета. Това съобщиха за Клуб Z от транспортното министерство

Борисов трябваше да замине за Брюксел за срещата на върха на страните от Евросъюза. 

Веднага след излитането светлинен индикатор е отчел проблем с колесника. След като самолетът е направил няколко захода, за да изразходва гориво машината е кацнала успешно на летището.

На 30 януари 2008 г. подобен инцидент имаше и при полет на президента Георги Първанов. Тогава той  отмени официалното си посещение в Мексико заради авария с правителствения самолет. Повредата също бе в колесника и бе констатирана малко след излитането от летище Лажес на Азорските острови. След този инцидент правителственият самолет бе кръстен "Куцото Ту".

Ключови думи

Коментари

Виктор Стефанов

Тъпунгери - евтини сензации ли търсите ?! Проблемът е в колесник, който НЕ СЕ ПРИБИРА, а не "не може да се отвори". Има ОГРОМНА разлика, при първия случай самолетът може да кацне без проблеми, докато при втория опасността е ОГРОМНА.

l.obretenov

Г-н Стефанов, това, че не всички разбираме от самолети не означава, че всички сме тапунгери. Ако има грешка ще бъде поправена.

хяхяхя

Ееее..Момата и Съчмата тъкмо бяха наострили уши.

Развеселен

Черен гологан не се губи! Да ни е жив и здрав Бойчето!

Пaвел

Кaквото е шубе ББ,от утре го виждaм с тaнк сaмо дa се движи.И веригa дa скъсa не е проблем,Фидосовa ще я смени зa нулa време!

Колорадски Бръмбар

Другарят Борисов веднага да отиде в катуна на видния протестър и интегриран евротуземец, другаря Асен-Сунайчо Генов, а аюрведическата женичка на цигането да приготви на смелия вожд чудна отвара за смелост и полова мощ, за да може да набива опорни точки в гъзовете на #дансwithme.

еее

Ти май си правен в някой червен или турски гъз,за това си толкова компетентен.

Хепи енд щеше да е ако самолета се беше врязал в НС и беше утрепал всички депутати и министри накуп.

БОНО ШКОДРОВ- ВЪРХОВЕН СЪД- НАКАЗАТЕЛНА КОЛЕТИЯ

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА РБ Е КАСМЕТЛИЯ... СЪС КОЛЕСНИКА НА "ФЛАКОНА"! активираните КОМУНИСТИ! МОЖЕХА ДА ГО ХРАНЯТ С РУСКО-ВИЗАНТИИСКА ОТРОВА!!!!!!!!!!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.