Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Клипче с дерсиран заек, който носи бира на стопаните си, стана хит в интернет. Животинчето било обучено от собствениците си да сервира бутилки със специално направена за целта дървена количка, пише сп. "Тайм".

Пухкавият домашен любимец се казва Уолъс и е родом от Бруклин. При специално подаден сгсигнал с няколко скока той стига до количката започва да бута на два крака, като с предните лапички внимателно я придържа.

Клипчето до момента е събрало над 700 000 гледания. Защитници на животните обаче го разкритикуваха остро в социалните мрежи, като обвиняват стопаните на Уолъс в експлоатация. 

Ключови думи

Коментари

glupavo

TH

Горката животинка. Унизително е!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.