Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Френски ученик беше арестуван, след като нахлу въоръжен с ловна пушка в училище и държа в продължение на един час деца и учител като заложници в една от класните стаи, съобщи АФП. Пострадали за щастие няма.

Непълнолетният, който не е ученик в атакуваната гимназия, нахлул около 14,30 ч в учебно заведение в град Машкул, Западна Франция. Преди да се предаде на полицията младежът постепенно освободил двайсетината ученици и учителя.

Полицията смята, че инцидентът няма връзка с атентатите в Париж, при които загинаха 17 души. Със задържането на непълнолетния французин се справили петдесет жандармеристи.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.