Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Фирмата "Футбол Про Медия" ще налее 30 милиона лева в българското първенство в периода 2016-2020 г. За толкова са купени телевизионните права на "А" група. "Футбол Про Медия" е собственост на боса на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

Което прави сделката абсолютно парадоксална. Най-малкото, когато става въпрос за неговия си клуб, бизнесменът ще вади от единия джоб и ще прибира в другия. Да не говорим за конфликта на интереси. Все пак това е спасителна сламка за останалите отбори, тъй като никой друг не иска да налива пари в сивия роден шампионат.

Офертата на Домусчиев и "Футбол Про Медия" е приета от колегите му на среща в БФС днес. Присъствали са Тодор Батков, който доскоро бе съдружник на силния човек на "Лудогорец" във въпросната фирма, Александър Томов, Николай Гигов... Представители са имали всички големи клубове. Домакин на срещата е бил Борислав Михайлов.

"Футбол Про Медия" и в момента държи тв правата. През 2016-а и 2017 г. отборите ще си разделят по 5,5 милиона лева. За 2018-а - 6 млн. лв., а за последните две години от новия конкракт сумата скача на 6,5 млн. лева.

Ключови думи

Коментари

Радев

Домусчиев е новия Пеевски - най-близкия до властта олигарх, който не спира да хвали Борисов под път и над път. каквото не е поискал, това не е получил от държавата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.