Теодора Кондова, момичето с чийто "Опел" за последно е бил видян бившият шеф на ДАНС Петков Сертов преди да изчезне, сподели, че Сертов е близък приятел вуйчо й. И това е тяхната връзка.

В интервю за бТВ, малка част от което телевизията излъчи тази вечер Кондова, каза:

"За мен Петко Сертов е един от най-близките приятели на вуйчо ми. Колата попадна при него преди три-четири години, защото вуйчо ми говори с мен, че в момента Петко няма кола. Съответно проблем не е имало и колата му е даденa на него, заради неговите отношения с моя вуйчо", разказа Теодора.

Кондова  категорично отрече да е любовница на Сертов, каквито информации тръгнаха из медиите.

"Откакто той е изчезнал, не съм напускала страната. Разбрах от вестниците, че на 17-и съм заминала за Гърция. Тогава бях в София, на работа. Не знам къде е Петко Сертов. Единственото, което се надявам е, че е добре", допълва Кондова.

Тя казва и че бившият шеф на ДАНС не е човек, с когото се е срещала всеки ден или всеки месец. Твърди също, че дори не знаела къде работи. Разбрала след неговото изчезване.

"Той ми каза пет думи, които никога няма да забравя, последният път, когато се видяхме. Той знае какви са тези думи. И семейството ми ги знае. Още ми влияят", каза още Теодора Кондова.