Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стотици товарни автомобили са се струпали на турския ГКПП Хамзабейли в очакване да преминат през българския ГКПП Лесово.

Опашката се е образувала от петък следобед, когато камионите тръгват на път, за да доставят стоки на европейска територия.

От 26 години съм шофьор, имало е по 10-20 км. опашки, но такова нещо както тази седмица не съм виждал досега, заяви пред турска телевизия Ерсин Юрткуран, шофьор в голяма турска транспортна фирма.

Според турските превозвачи причината за натрупването на камионите и дългото чакане е бавната обработка на товарите на българския ГКПП.

БТА

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.