Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В ДНР и ЛНР може да се проведе референдум за присъединяване към Русия. Но това би се случило едва след като руската армия напълно завладее Донбас.

Това заяви т. нар. лидер на ДНР Денис Пушилин, цитиран от "РИА Новости" и украинската базирана в Донецк медия "Донпрес".

"Резултатите от такъв "референдум" са доста очевидни и са съвсем разбираеми. Но ще бъде целесъобразно да подходим към практическа плоскост, когато стигнем конституционните граници на Донецката и Луганската "народни републики". За всичко си има време", обяви той.

Коментари

Точно така,

референдуми по руски се правят след пълното завладяване, смазване, завземане с цената на разрушаване и унищожаване на всичко, което пречи на "честния, свободен избор" да си присъединен, подчинен, преклонен пред руското управление. Без армия и завладяване честен референдум на гражданите не може да съществува. По руски. Така беше и в Крим - изпитан метод, нали? Най- голямото престъпление на тази власт (СССР-ската) е изтърбушването, изкормянето, убийството на значението на думите, на говора, на общуването! Престъплението срещу човечеството.... и срещу Бога!

путлер капут

клоуна пушилин в миналото е организатор на финансовата пирамида МММ. като му дойде времето за губернотор на България ще изкопаят майкъл капустин.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.