Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мразовитото време обхвана страната през нощта. Към 5.00 часа тази сутрин в повечето райони са измерени температури до минус 10 градуса, съобщава "Дарик".

Минус 21 градуса са отчетени на Черни връх, минус 26 - на Мусала и минус 15 - на Рожен. В Добрич са измерени минус 11 градуса.

В четвъртък сутринта ще е почти тихо и доста студено с минимални температури в по-голямата част от страната между минус 14 и минус 9 градуса. Очаква се обаче дневните температури да се повишат, като на места дори ще минат нулата.

Най-осезаемо ще е затоплянето в неделя.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.