Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" обяви, че е постигнал споразумение с бившия си футболист Насиру Мохамед и така ФИФА е вдигнала забраната на клуба за трансфери. Писмото от световната футболна централа е с дата 11 май 2022 г.

"Сините" ще могат да привличат футболисти през лятото.

Мохамед осъди "Левски" във ФИФА за голяма сума заради неплатени заплати. Искът му бе заплаха и за лиценза на отбора. Той се съгласи да прекрати договора си предсрочно, но дългът към него остана.  

Ето какво гласи съобщението от "Герена":

Левскари,

С писмо от ФИФА от 11.05.2022 г., бе вдигната забраната за трансфери на „ПФК Левски“.

След дълги преговори водени от изпълнителния директор на „ПФК Левски“ Ивайло Ивков и юриста на клуба Илия Патронев бе постигнато споразумение с бившия футболист на „Левски“ Насиру Мохамед, с което процедурата срещу клуба бе затворена.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.