Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Украинският външен министър Дмитро Кулеба пристигна в България с автомобил, научи Клуб Z. От МС потвърдиха, че утре той ще бъде на посещение у нас. Към 20:30 ч.  първият дипломат на Киев тръгна от българо-румънската граница към София. 

Очаква се утре той да проведе срещи с редица политици - премиера Кирил Петков, външната министърката Теодора Генчовска и други членове на кабинета, и да благодари за това, че България е приела радушно бежанци от Украйна.

Вероятно ще бъде повдигнат и въпросът как страната ни може допълнително да помогне на Украйна в борбата с руския агресор, след като в управляващата коалиция не е постигнато съгласие за предоставяне на военна помощ и този въпрос тепърва ще се обсъжда от парламента. 

Към този час в утрешната програма на Кулеба не е предвидена среща с президента Румен Радев. 

Коментари

Слава Україні!

Дайте оръжие и боеприпаси на героичните украински войни! Не бъдете мерзавци и подлеци!

путлер капут

Какъв срам за България! министъра на героична Украйна ще се среща с снишаващия се путлерски гъзолизец пУтков и тъпачката с вид на чистачка!

Оръжие

За Украйна се е давало и продължава да се дава по сложна схема с прекупвачи , замитането на следите е трудно защото етикетите на стоките са на български . Затова приказките от типа " Ние никога " са за медиите и за Русия . И в Грузия нямаше българско оръжие , само дето руснаците хванаха доста от него , а ние отричахме както сега отричаме . Въобще ние сме най опасния ученик на СССР

Да, ама не!

Нинова защо измете цялото ръководство на Кинтекс? Слава на Украина, ама Кулеба няма работа при Кирето Лъжеца и руския президент РРадев. Българското правителство се доказа като слуга на Путин.

Георгиев

Факт. Затова няма да получим Ф16 защото сме предатели. Затова Гърция получи 30 млрд.евро от фонда за възстановяване от ЕС, а ние с поправителен изпит 6 млрд.евро.

Георгиев

Тоест сме дупедавци. Не помагаме явно на Украйна, а гепим кинти от трети страни.

Георгиев

Гърция изпрати писмо до главния прокурор на Международния наказателен съд в Хага във връзка с военни престъпления в украинския град Мариупол. В Украйна има загинали хора от гръцки етнос. България не изпрати нищо, не се вълнува за 500 000 българи в Украйна, а загиналите там не са малко.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.