Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„От началото на специалната военна операция киевският националистически режим е привлякъл в Украйна 6824 чуждестранни наемници от 63 страни“, каза пред журналисти говорителят на руското министерство на отбраната ген. Игор Конашенков, цитиран от ТАСС, предава БТА.

По официални данни на руското ведомство най-много наемници са дошли от Полша – 1717 души. Около 1500 наемници са дошли от САЩ, Канада и Румъния. От Великобритания и Грузия са дошли до 300 души от всяка от двете страни. Има и 193 наемници от сирийски райони, които са под контрола на Турция.

Конашенков каза още, че руските специални части са освободили заложници в Мариупол, които са били държани от украинските нацисти в турска джамия в града. При операцията на руските специални части са били унищожени 29 бойци, сред които и чуждестранни наемници.

Говорителят на руското министерство на отбраната оповести и данни за загубите на украинските въоръжени сили. 

От началото на военните действия са били унищожени 134 самолета, 470 безпилотни летателни апарата, 2290 танка и други бронирани машини, 254 реактивни системи за залпов огън,  249 зенитно-ракетни системи, 992 полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки, а също и 2166 военни превозни средства, каза Конашенков.  

Коментари

Трябва да си доставят още, защото им изтече гаранцията

Явно наемниците на Москва са от кол и въже, защото много от тях вече са в пъклото. Изглежда, че Украйна има на своя страна много повече и не им плаща затова, че се бият срещу орките. Според някои издания в мрежата в Украйна изглежда има и представители на брианските специални части SAS. Ако това е вярно, на ватенките им се пише много лошо. Британските командои официално обучавали украинските бойци. Най-вероятно обучението се провежда в реални условия, защото Рсуия дръпна донаборниците. Над 18000 от руските агресори техните наемници се преселиха в ада. Измемадващото обаче е, че за малко повече от 40 дни умелите снайперисти на Украйна § сие, са ликвидирали 30 на сто генералския състав на руската армия. Путлер спешно трябва да произведе нови генерали, за да попълни загубите.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.