Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази година има голям разнобой в американските списания за първото място на най-сексапилната жена за 2014 г. Според списание "Ескуайър" това е актрисата Пенелопе Круз.

Не така обаче мислят читателите на "Пийпъл". Те участваха в анкета, която определи на първо място Кейт Ъптън. При това с голяма разлика от втората в класацията.

Кейт Ъптън.

Съвсем други бяха предпочитанията на мъжете, участвали в допитването на списание FHM. Според тях красавицата на тази година без съмнение е актрисата Дженифър Лоурънс. Различията в класацията на различните списания се обяснява както с големия брой красиви жени, което прави избора много труден, така и с различната публика на списанията в САЩ.

Дженифър Лоурънс.

 

Ключови думи

Коментари

Стоян

Скарлет Йохансон!

Ако класацията е за сексапилност, от споменатите в статията 3 и предложението Скарлет. безспорна победителка е испанката. Не мога да коментирам артистичните качества на Дженифър Лоурънс и Кейт Ъптон, но има много по-сексапилни актриси от тях в момента.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.