Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Украинец се превърна в герой в социалните мрежи, след като паркира край руски танк, останал без гориво, и предложи на руските войници "да ги изтегли обратно към Русия".

Ето краткия му разговор с нашествениците:

Той: Счупихте ли се, пичове, счупихте се?

Руснаците:  Свърши горивото.

Той:  Мога да ви изтегля обратно към Русия. (дружен смях...) А вие поне знаете ли закъде пътувате?

Руснаците: Не.

Той: В посока Киев, да, към Киев пътувате.

Руснаците: А къде тук можем да  заредим?  

Той: Засега всичко си е още наше ( б.р. явно има предвид бензиностанциите)

А и в плен вашите също добре се предават... защото вашите момчета не знаят закъде пътуват

Аз сега цялата колона на вашите добре ги разпитах - никой не знае закъде пътува...

Ключови думи

Коментари

TOS-1

Кремъл вкарва термобарично оръжие, което е едно от най жестоките средства за масово избиване, на крачка от тактическото ядрено оръжие. Това нещо е снаряд със гориво, който изсмуква кислорода и създава голяма по обем огнена експлозия с много висока температура. Задушаване и пълно обезобразяване.

..

Ама това е Украйна,бе.За чий го вкарват това оръжие в Украйна? Ядрените държави ги знаем,не е само Русия,ама тия що дирят в Украйна барабар с ордите на Кадиров? В тая обстановка туризмът е последната ни грижа,макар че пак ще го има и това лято. Защото руснаците отдавна намаляха по родното море,но пък са успешно заместени от румънците.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.