Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Отровното трио", което вече е по-скоро дуо, организира флашмоб пред Съдебната палата в София. Насловът беше "Да им пречупим чадъра!"

"Да не позволим под счупения чадър на Гешев да скрият обратно Цацаров!"

Има се предвид "прибирането на топло във ВКП" на Цацаров (макар че по закон, мястото на всеки магистрат в съдебната система се пази задъжително, ако е пребивавал в другите власти, б.р.).

"Но тъй като в парламента разграждането на "модела ГЕРБ" и реформата на прокуратурата започнаха да се обвиват в общи приказки и да се обграждат с благите усмивки на Промяната, има всички предпоставки за връщане на протестната енергия в обществото още през пролетта", написа днес Иво Инджов.

Общо взето, чадърите в студения делничен ден бяха повече от участниците.

Естествено, имаше и от любимата тема на "Отровното трио" - цацата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.