Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Следващият изпълнител на ролята на Джеймс Бонд може да стане тъмнокожият актьор Идрис Елба, стана ясно след мощната хакерска атака срещу компанията Sony Pictures заради скандалната комедия "Интервю", която в края на краищата бе свалена от екран поради страх от терористични атаки в кината.

Изданието The Daily Beast съобщава, че меко казано странната идея за черен 007 била прихваната от хакерите в корпоративната преписка на Sony Pictures. От документацията е видно, че вицепрезидентката на компанията Еми Паскал написала на представителка на компанията Елизабет Кентилън, че си струва ролята на Бонд да бъде предложена на британския актьор Идрис Елба.

"Идрис трябва да стане следващият Бонд!", категорична била ръководителката. Актьорът се е снимал в над 50 филма, през 2012 г. той получи "Златен глобус" за ролята си в сериала "Лутър".

Това, разбира се, може да стане чак когато изтече договорът на актуалния Джеймс Бонд - Даниъл Крейг (също британец), който пък от своя страна беше първият блондин 007 в историята на поредицата.

На 14 декември представители на Sony Pictures съобщиха, че сценарият на новия филм за Бонд е изчезнал след масираната хакерска атака. Неизвестни кибер престъпници атакуваха компанията заради "Интервю" и така в мрежата попаднаха няколко филма, които още не са пуснати по екраните. Публикувани бяха и личните данни на холивудски звезди и на представители на кралските дворове в Европа. САЩ подозират Северна Корея за атаката. 

Ключови думи

Коментари

Идрис Елба - най-добрия избор за нов Бонд!

Невероятно е това момче и ако Бонд ще бъде черен някога - то аз съм 120% ЗА това да бъде Елба. Само вижте ролята му в "The Wire".

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.