Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Може да гледате титаните от Metallica на живо и напълно безплатно в реално време в събота сутрин.

Днес от 7:00 ч българско време и в понеделник по същото време те отбелязват 40-годишнината от създаването си. Събитието се предава от Сан Франциско.

Ако искате - и сте ранобудни - можете да прослесите събитието:

Това може да стане в платформите Amazon Prime (включително

https://twitch.tv/amazonmusic

и

https://primevideo.com

и

The Coda Collection (https://bit.ly/3q6jd59, където можете да се абонирате и да ви подсетят, като дойде време за излъчването).

Струва си да жертвате съботната си сутрин - по целия свят ще празнуваме юбилея им заедно!

Събитието е в Chase Center, San Francisco, CA. А пък кметът на западния град Лондон Брийд вече обяви четвъртък, 16 декември, за „Ден на Metallica“ в града, като част от празниците по повод 40-я им юбилей.

"Когато хората споменат Сан Франциско, се сещат за трамваите, а после за Metallica“, каза тя. „От името на града и окръг Сан Франциско, искам официално да обявя днешния ден за Ден на Metallica.“

За да отбележат юбилея си, Metallica са планирали поредица от събития из целия град (включително подкрепа на малки бизнеси и почистване на плажа), като кулминацията са двата концерта в Chase Center. Празненствата включват участие още на Taipei Houston, в която влизат синовете на Lars Ulrich и The Wedding Band, страничен проект на Robert Тrujillo и Kirk Hammett.

Всичко това е част от иницитивата на групата да помогне да се привлекат повече посетители в града и района, за да се помогне на рестарта на местната икономика, отбелязва ZRock.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.