Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че е направил икономиката на Франция по-силна и опита да покаже, че не е откъснат от проблемите на обикновените французи. Той даде снощи дълго интервю в ефира на националната телевизия, което изглеждаше като опит за увеличаване на популярността му преди президентските избори през април, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Макрон, който се очаква да се бори за втори мандат, още не е обявил кандидатурата си. Той е критикуван от съперниците си в надпреварата, че вече води кампания и използва президентския си пост за целта.

Четиридесет и три годишният президент центрист отговори на журналистическите въпроси в дълго предварително записано интервю, излъчено в праймтайма по телевизиите Те Еф 1 и Ел Се И.

"Направихме реформи. . . за да получим много по-силна икономика, какъвто е случаят с френската икономика днес в сравнение с преди пет години", каза Макрон. "Резултатът е налице: Имаме най-ниската безработица за последните 15 години", добави той.

Френската безработица е 8,1 процента, което е спад в сравнение с 10-те процента, колкото бе нивото й, когато Макрон зае поста. Според националната статистическа служба Франция ще отчете тази година растеж от 6,7 процента, най-големият от 1969 г. насам.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.