Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Димитар Ковачевски, Фросина Ременски и Йован Деспотовски са тримата кандидати, които бяха допуснати до изборите за лидер на Социалдемократическия съюз на Македония (СДСМ), чийто водач Зоран Заев подаде оставка. Това обяви вътрешнопартийната избирателна комисия на социалистите в Северна Македония.

За непълни документи е отстранен от надпреварата Властимир Алексовски, член на общинската организация на СДСМ в Куманово. 

Димитър Ковачевски в момента заема поста зам.-министър на финансите. Има три апартамента, две коли Фолккваген - Пасат и Поло, и близо 200 000 евро във влогове и ценни книжа. 

Фросина Ременски, бивша депутатка и бивша зам.-председателка на СДСМ, има две къщи в Скопие. и Крива паланка, а е декларирала и беемве и мотор “Веспа” на мъжа си.

Йован Деспотовски, директор на Дирекцията за технологично-индустриални развойни зони, има три апартамента и две къщи, земя от 1800 кв. м в Скопие, акции и депозити за 21 000 евро и кара Фолкваген Голф 5.

Тримата кандидати имат 8 дни да представят програмите си за управление на партията на общински конференции на СДСМ в цялата страна. Изборите на партията са на 12 декември, ще гласуват всички членове на партията.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.