Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Щерките на Анджелина Джоли блеснаха с изящното си облекло при представянето на новия филм, в който тя участва – „The Ethernals”. Заедно с нея на премиерите са и нейните деца. Две от дъщерите й обаче направиха неотразимо впечатление на феновете и модните критици.

Младите момичета заложиха на безупречния стил на майка си за звездната си поява. В Рим 16-годишната Захара облече емблематичната полупрозрачна рокля с кристали на Ели Сааб, с която Анджелина се появи на „Оскарите“ през 2014 г.

Децата на Анджелина бяха с нея на представянето на новия й филм  Снимка АП БТА 

В Лондон пък 15-годишната Шайло Джоли-Пит се появи с флоралния тоалет на „Диор”, който актрисата носи на премиера на „Господарка на злото” през 2019 г. Първородната биологична дъщеря на Бранджелина наскоро спря хормоналната терапия и се отказа от момчешкия стил. Тя сподели, че е решила да носи рокли и малко грим, когато придружава майка си на официални събития.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.