Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протестиращи срещу противоепидемичните мерки, които влизат в сила от утре с въвеждането на т. нар. зелен сертификат, нападнаха министърa на образованието Николай Денков.

Той е бил ударен с пръчка на знаме в подлеза пред Президентството, докато пеш се е връщал в МОН след заседанието на МС. Един от протестиращите е ударил министъра и с юмрук в лицето, съобщи Нова тв.

Инцидентът стана в подлеза между Министерския съвет и Президенството.  Министърът беше охраняван от полиция.

По-късно от МОН уточниха, че професорът е бил пресрещнат от активисти на "Възраждане", които са препречили пътя му, притиснали са го и са крещели обиди. Затова се е наложила намесата на полицията, която да го изведе. От министерството отрекоха срещу министъра да е извършено физическо посегателство, според съобщението той няма никакви наранявания, а е в отлична физическа и психическа форма. 

Днес в центъра на София срещу мерките и въвеждането на зелен сертификат протестираха активистите на две партии - "Възраждане" и "Атака". И двете сили са известни като отричащи ваксините срещу COVID, както и въобще пандемията.

 

 

 

 

 

 

Коментари

.....

Част от плебса тотално психяса. Сакън да не видим как го правят в Британия (с нападението над министър). Ако следваме логиката на "протестиращите", то трябва да забравим за всякаква демокрация, да въведем пълна анархия и всеки да се спасява/лекува както може. Тогаз и само тогаз явно ще настъпи Раят на Земята, или поне у назе.

Потресаващо!

Министърът бил в "отлична физическа и психическа форма". Така като гледам, той изглежда най-малограмажен и болнав сред околните. Но е в отлична форма.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.