Зърнените закуски са нещо, което обикновено хапваме сутрин, но най-големите им фенове могат да ги ядат по цял ден. Такива са и братята близнаци Гари и Алан Кери, които дори си имат сладкарница в която да ги предлагат. Изборът е повече от богат - над 60 вида от цял свят, сладки и солени, с най-различни вкусове.

Двамата братя били толкова запалени по хапването им, че дори направили закачка с името на заведението Cereal Killer (убиецът на зърнени закуски). Играта на думи (serial killer - сериен убиец, се произнася като cereal killer - б. а.) доста се харесва на клиентите, споделят те. 

Гари и Алан Кери се стремят да предложат подходяща закуска за всеки, комбинирана с един от 30-те вида мляко в сладкарницата им - включително бадемово и соево за веганите и хората с непоносимост към лактоза. Разбира се като всяка сладкарница те предлагат и торти, кейкове и пасти, но те също са покрити с украса от зърнени закуски. Цените за купа от хрупкавите лакомства започват от 2,5 паунда. 

Зърнените закуски са доста популярни в Англия и други европейски държави. Това е може би най-лесният начин да си приготвите хапване сутрин - само сипвате в купа и заливате с мляко. Повечето хора вярват и, че те са много здравословни. Диетолозите обаче предупреждават да четем внимателно етикетите, защото често в състава има доста захар, сол, натрий, мазнини, оцветители и други съставки, които ги изключват от списъка на полезните храни.