Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българският футболен съюз е отнесъл случая с футболиста на "Левски" Хосе Кордоба до ФИФА, съобщава централата ни на официалния си сайт. Причината е, че със състезателните права на играча има проблем.

"Във връзка с възникналия казус по отношение на състезателните права на футболиста Хосе Кордоба, Българският футболен съюз уточнява, че след картотекирането на същия в ПФК Левски, са получени допълнителни документи, променящи обстоятелствата за предоставяне на състезателни права.

Случаят е отнесен до компетентните органи на ФИФА. Футболистът е със спрени права до решение на администриращия орган", се казва в кратката позиция на БФС.

Панамецът Хосе Кордоба беше представен като футболист на "Левски" на 7 септември - с договор до 30 юни 2022 г. Преди това той се подвизаваше в "Етър", където пък бе дошъл от испанския "Селта". Във Велико Търново мина проби.

Бранителят влезе в 89-ата минута на мача с ЦСКА-София (1:2). Снощи обаче не беше в групата на срещата с "Лудогорец" (2:4). Пред "Диема Спорт" Станимир Стоилов каза, че въпросът защо не го е използвал трябвало да се зададе на администрацията на клуба и на БФС.

Било му казано, че не може да пусне Кордоба в игра.

Сега възниква въпросът ще последват ли санкции за "Левски", ако се докаже, че е използвал 20-годишния панамец неправомерно срещу ЦСКА-София.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.