Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът Румен Радев е извикал служебните министри в кабинета си, видяха репортери днес следобед пред президентството. 

Макар срещите да не са обявени, темата е ясна - всеки от тях трябва да каже остава ли му се в следващия служебен кабинет, който трябва да бъде обявен в четвъртък. Днес трябва да се изясни дали се овакантяват министерства, за да се подготвят документите за нови министри, например те трябва да попълнят декларации, че отговарят на изискванията за поста, включително да нямат чуждо гражданство към датата на встъпване.

Към 18 часа от президентската институция излязоха екоминистърът Асен Личев, образователният министър Денков, регионалният Виолета Комитова, енергийният Андрей Живков, на културата Велислав Минеков, военният Панайотов и външният Светлан Стоев.

Те не споделиха нищо пред репортерите. Единствено военният министър Георги Панайотов заяви, че преди да се види с президента бил на преглед във Военномедицинската академия и затова не се явил на комисия в парламента.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.