Президентът на "Локомотив" (Пловдив) Христо Крушарски възнамерява да се кандидатира за шеф на БФС на предстоящия конгрес. Той не за първи път изказва такова намерение, но снощи бе категоричен - след мача от Първа лига на тима му срещу "Левски" (2:2) на "Лаута".

Локо все още е без победа от началото на сезона. Бизнесменът изказа остро недоволство от съдийството на Никола Попов. Според него двубоят щял да мине много по-добре без рефер. Имаше претенции за две неотсъдени дузпи.

След това Крушарски критикува шефовете на БФС, не подмина и Димитър Бербатов, който, според него, бил неподходящ за шеф на футболната централа.

"Вече съм кандидат. Окончателно. От утре започвам да обикалям и да ги настроя хубаво как работи футболният съюз", заяви Христо Крушарски.

А тимът му бе напът да загуби отново, но поне не позволи на "Левски" да си тръгне с трите точки при завръщането на Станимир Стоилов. Получи се вълнуващ мач.

Борислав Цонев откри в 37-ата минута, като ВАР четири минути разглеждаше ситуацията за възможно нарушение на играча на "сините".

В 73-тата влезлият като смяна Георги Минчев изравни, но още в 76-ата Георги Миланов по впечатляващ начин заби първия си гол за "Левски" - с удар от около 20 метра.

Димитър Илиев направи 2:2 в 80-ата, а до края и двата отбора имаха възможности да грабнат победата.