Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ръководството на „ПФК Левски“ постигна договорка със Станимир Стоилов да бъде новият старши-треньор на тима. Договорът между двете страни ще бъде подписан утре и ще бъдат обявени допълнително подробностите около завръщането на най-успешния наставник на „сините“ в клуба.

Това съобщават от официалната фейсук страница на синия тим.

Ето какво каза Мъри след като новината за назначаването му бе разпространена.

"Виждате, че не стигнахме бързо, утре има пресконфереция. Всичко ще се каже. Нямаше преговори, имаше приятелски разговор. Причината да съм тук е, че синя България вече не можеше да си излекува раните. Трябваше под някаква форма Левски да тръгне нагоре. Под нулата сме и започваме да работим. Не ме е страх от нищо. Аз вярвам в треньорската работа, ако ме беше страх, нямаше да идвам сега, а когато имаше "реки от пари" в Левски. Не феновете съм им казал каквото трябва", заяви Стоилов

Ето и съобщението във фейсбук страницата на отбора:

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.